Házirend

Üdvözöljük a Zsuzsanna vendégházban!

Kérjük figyelmesen olvassa el Házirendünket és kérjük Önöket annak betartására!

A vendégházban csak azok a vendégek tartózkodhatnak, akik a házirendben leirtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják  és betartják. A szálláson csak az oda bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

A szálláson vendégeket, látogatókat fogadni nem megengedett.

SZÁLLÁS

Az érkezés napján a vendégházat a vendégeink 14:00 órától foglalhatják el. Illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk.

A két időpont között takarítjuk a vendégházat.

Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására  22:00 órától 7:00 óráig.

Kérjük ne zavarják a környéken levő vendégeket.

DOHÁNYZÁS

Az épületben dohányozás, valamint füstölő használata nem megengedett! Szíveskedjenek a dohányzást az épületen kívülre korlátozni.

Az épület Füstjelzővel ellátott az épület. Amennyiben beriaszt, jelzést kapok és köteles leszek a tűzoltókat kihivni.

Ennek az anyagi vonzatát a vendégnek kötelessége lesz rendezni.

TŰZRAKÁS, BOGRÁCSOZÁS

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

/ Tűz mellett oltóanyag elhelyezése —2 vödör víz–, gyúlékony anyag tűz mellől eltávolítva./

Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok / pl. műanyag, gumi/ égetése SZIGORÚAN TILOS !!!!

KERT ÉS ÉPÜLET ZÁRÁSA

A vendégház, az udvaron több olyan terület illetve eszköz van, amely nem rendeltetésszerű használat esetén balesetveszélyes lehet—- ezeket mindenki csak saját felelősségre használhatja. /tűzrakás , lépcsők/

A szállás elhagyásakor az önök és a ház  biztonsága érdekében kérjük a nyílászárókat, ajtókat illetve a kaput minden esetben ellenőrizzék, biztosan becsukták illetve bezárták.

BERENDEZÉSI TÁRGYAK HASZNÁLATA

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!

A benti berendezési és használati tárgyakat  / asztal, szék, ágy,  ágynemű, törölköző stb. / kérjük nem vigyék ki a vendégházból.

TAKARITÁS

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt kérjük ügyeljenek a tisztaságra. A szobák, fürdőszobák takarítása, fertőtlenítése távozáskor történik.

FŰTÉS

Amennyiben fűtési szezonban kívánják kivenni a vendégházat, a fűtést csak felár ellenében tudjuk biztosítani.

Hibaelhárítás, Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből száramazó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat , hogy valami a vendég hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik.

Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

A vendégház területén okozott károk értékét a károkozó vendég vagy kiskorú esetén annak törvényes képviselője köteles a helyszínen azonnal megtéríteni.

A vendégház területe a kerítés határáig tart. Az azon túli terület privát terület, kérjük tartsák tiszteletben.